leuke avonturen

Het OdM ForumCategorie: Vraagleuke avonturen
Björk asked 4 jaar ago
hey, ik begin net aan odm als meester, ik ga het spelen met wat vrienden van me, mijn vader heeft alleen de eerste versie van odm, en die avonturen vind ik niet zo leuk...heeft iemand misschien leuke sites waar ik avonturen kan vinden of leuke avonturen? ik wil het liefst een soort d&d avontuur, als je begrijpt wat ik bedoel.    
6 Antwoorden
Beste antwoord
Niels answered 4 jaar ago
Mischien een voor de hand liggend antwoord, maar kijk eens rond op deze site :)      
Coen answered 4 jaar ago
Hoi, Het helpt je te antwoorden als je ons vertelt wat je niet leuk vond aan die avonturen. Daarnaast zijn de avonturen van OdM vaak net iets anders qua opzet en vooral sfeer dan die van D&D. Je zou jezelf dus af kunnen vragen of OdM wel jouw ding is? Maar nogmaals valt zoiets beter te beantwoorden als je je vraag wat meer omschrijft etc.
Björk answered 4 jaar ago

hey coen, ik heb vaker odm gespeeld, maar dan als mijn vader als meester. nu ben ik zelf de meester en ik zoek een avontuur dat lijkt op de avonturen die ze spelen in d&d podcasts, we gaan nog geen d&d spelen omdat dat heel complex is en odm kan dat ook wel zijn maar omdat het odm in het nederlands is is het wat makkelijker. en daarbij zitten we bijna allemaal in ons laatste jaar van de middelbare school en we hoeven nu misschien geen examen te doen maar we moeten veel doen. ik heb een avontuur vinden wat in de buurt komt van wat ik wil, namelijk mooie dingen. die gaan we ook doen, maar hebben jullie meer van dit soort avonturen?

frank answered 4 jaar ago
Hoi Bjork, Als je ”Mooie dingen” leuk vond dan is het misschien goed om te kijken wat Rodlofo nog meer gemaakt heeft. Hij heeft veel Warhammer avonturen vertaald naar het Nederlands en omgezet naar OdM-regels. Veel avonturen vind je in de categorie Rodlofos hulp (zie ook onderaan elke pagina). Zonder een voorkeur uit te spreken (want ik heb deze avonturen zelf niet gespeeld) hier een paar titels, maar zoek rustig naar andere avonturen ook die niet van Rodlofo zijn. De tombe van Agamemnon De elfenvloek Succes met de laatste loodjes op school en veel plezier als Meester bij jullie volgend avontuur.
Björk answered 4 jaar ago
Hey frank! thanks ik zal de avonturen zeker bekijken  
Rodlofo answered 4 jaar ago

Beste Bjork,

Ik heb heel wat Warhammer avonturen bewerkt om ze in OdM te kunnen gebruiken. Maar voor een zeer snelle oplossing, google dungeon magazine free pdf. Je krijgt daar verschillende magazines met telkens 5 – weliswaar Engelstalige adventures (en soms enkele korte side treks) waarbij je enkel de plaatsnamen moet veranderen en de monsters naar OdM monsters aanpassen. Soms stuit je op een monster dat niet bestaat in OdM, en kan je een nieuw monster toevoegen dat je zelf in het spel kan brengen en waarmee je je spelers kan verrassen.  Veel succes en speelplezier

RODLOFO