Materiaal op de website

Het OdM ForumCategorie: VraagMateriaal op de website
Bas asked 1 jaar ago

Dag Frank,

Klopt het dat de diverse documenten en pdf’s (avonturen, regelboeken etc.) verspreid zijn over de schatkamer, over diverse artikelen die linken aan een uploads locatie en over https://www.hetoogdesmeesters.com/downloads/? Ik heb ooit het ‘Elixers, Giffen en Kruiden’ document gedigitaliseerd en vroeg me af of je daar nog iets mee kunt, maar ik raakte een beetje verloren toen ik op zoek ging naar exemplaren op deze site.

2 Antwoorden
frank answered 1 jaar ago

Hoi Bas,

Deze website is erg organisch gegroeid, en structuur is dan ook ver te zoeken*. Op verschillende plekken is wel iets te vinden. Meestal biedt de zoek-functie uitkomst.

Er is al een "‘Elixers, Giffen en Kruiden" op de website, ik weet niet of jij een andere uitgave hebt? Als dat zo is moeten we het ook hier online plaatsen.

Door je vraag ging ik op mijn eigen computer kijken en zag dat ik dit boek in de nieuwe lay-out heb gestopt, alleen de kaft en nog een paar afbeeldingen van plantjes ontbreken. Goed moment om het nu af te maken en het boek online te zetten. Komende dinsdag een nieuwe uitgave!

*dit is geen sneer aan de vorige beheerders, het is gewoon zoals het gaat, ook ik maak me er schuldig aan.

Bas answered 1 jaar ago

Nee, de uitgave die ik heb is dezelfde als die hier op de site staat. Ik had hem alleen ge-ocr’ed en samen met de afbeeldingen in een word-document verwerkt. Als je dat nog niet zover was dan had je er misschien wat aan gehad maar ik zie dat je hem zelf al bijna compleet in de nieuwe opmaak hebt