Verhalen over Odm. Wat is jouw meest dierbare herinnering aan de gepubliceerde OdM avonturen?

Het OdM ForumCategorie: VerzoekVerhalen over Odm. Wat is jouw meest dierbare herinnering aan de gepubliceerde OdM avonturen?
Clydwich asked 2 jaar ago
Hallo OdM’ers,
Ik ben, met mijn groep, enkele maanden geleden begonnen aan OdM. En wel met OdM1 en Herberg “Het Zwarte Everzwijn”. Dat heeft al behoorlijk wat hilarische en onverwachte situaties opgeleverd. En dat heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar andere verhalen over dit, en andere OdM, avontu(u)r(en). Graag hoor ik van jullie wat voor slimme, stomme, lachwekende, of zelfs treurige, dingen jullie avonturiers meegemaakt, en gedaan hebben in de gepubliceerde avonturen.

5 Antwoorden
Waeldwann answered 2 jaar ago
Stom, lachwekkend en treurig : ‘Verloren In Al’Anfa’ als deel van een grootcampagne gekozen
Slim : De daaropvolgende sessie ingezet met “Jullie worden allemaal wakker uit dezelfde vreselijke droom.”  om daarna meteen naar ‘De Zielen Der Magiërs’ over te gaan.

Rudolf Trost answered 2 jaar ago
Twee helden, een heuveldwerg oplichter en een tovenaar moeten pogen in goede papieren te komen bij een edelvrouwe.
De heuveldwerg gooit al zijn charima in de strijd en faalt geweldig hard.
De tovenaar troost hem: “Wat zou je er van denken als een machtige tovenaar het eens zou proberen?” De heuveldwerg keek hem recht in de ogen en zei zonder blozen: “Dat zou kunnen lukken, maar waar vinden we zo iemand?”

Niels answered 2 jaar ago
Hoewel geen OdM moment is dit wel een hele mooie.
Een verkouden  (huis) draak(je) “Ha Ha Hatsjoe fireball” dit leverde meer doden op dan de horde monsters die de spelleiding had bedacht.
 

Thorwahler answered 2 jaar ago
Dat is een ganse lijst .. maar eens als je de phileasson sage zult hebben gespeeld dan weet je ook waar de kracht van de OdM lijn zat. Durf de 12 verhalen aan en je vergeet dat avontuur nooit.

Coen answered 2 jaar ago
De Phileasson sage? Dat maakt me erg nieuwsgierig.