Vraagje

Thorwahler asked 2 jaar ago

Ik laat me ook altijd vangen - maar zou men nu niet beter die bijdrage pagina er gewoon weer terug opzetten of gewoon éénmalig een boodschap zetten die duidelijk maakt dat er geen bijdragen zijn. Dit schrikt toch mensen af die OdM willen gaan starten. Blijkbaar gaat niemand daar nog van wakker liggen want de OdM 5.0 zijn toch met andere zaken bezig. Het is maar een opmerking. Ik vind deze stek nog altijd leuk om door te snuisteren.

2 Antwoorden
frank answered 2 jaar ago

Welke pagina of pagina's bedoel je. De Bijdrage pagina's gaan over de mensen die iets hebben bijgedragen (van Jeroen tot Thowwahler) maar ik denk dat je die niet bedoelt.

Thorwahler answered 2 jaar ago

Neen, klopt. De verhalen die ik er in de tijd met jeroen nog opgezet had.
Ik vergeet altijd dat je er die afhaalde. Was een nuttige en snelle link. Ik ga die oude copies toch ergens gaan bijhouden – die zijn uiteindelijk toch kwalitatief wat minder. En de regels van MZT vind ik nog steeds top. Als boekje uit te drukken was en is nog steeds makkelijk voor in te binden. We deden dat niet slecht alvorens dat gedurig bekkevechten om zaken die nooit gebeuren. Leven en laten leven. Mochten ze nu regelmatig maandelijks met wat nieuws voor de pinne komen zou ik nog volgen. Soit, niet op letten .;af en to eheb ik het zuur ..;-)