Wie was de vertaler?

Het OdM ForumWie was de vertaler?
frank asked 4 jaar ago
Dit is een vraag voor de oude redactie van FPO, hopelijk lezen die mee en weet een van hun het antwoord. Van het boek Met Mantel, Zwaard en Toverstaf, weet iemand wie het onderdeel "Optionele Gevechtsregels" heeft vertaald en dan met name de schijnaanval? In het boek worden deze vier vermeld: Bob Schubert, Achim Steigert, Jan T'Sas, Johan Van Gijsegem, zij zouden de Nederlandse bewerking onder hun hoede hebben gehad. Weet iemand het, of kent iemand een van deze vier? Ik ben heel benieuwd.
2 Antwoorden
Waeldwann answered 4 jaar ago
Achim Steigert is/was ook betrokken bij de DSA5 vertaling. Google levert in ieder geval een link naar de facebook 'Oog Des Meesters 5' community page op die hij volgens mij beheert: https://www.facebook.com/OdM5Officieel
frank answered 4 jaar ago
@Waeldwann, dankjewel voor je reactie. Dat Achim betrokken was bij OdM5 wist ik, was ik namelijk ook. Ik vermoed dat hij nog weleens deze website bezoekt misschien ziet hij deze vraag dan. Facebook, dat is iets wat ik niet meer gebruik, de betreffende pagina kan ik daardoor dan ook niet bekijken of op reageren.