Kaarten uit Avonturië

Gaan je Helden op reis door Avonturië of komen ze in een stad aan? Grote kans dat we er een plattegrond van hebben. (het verhuizen van alle afbeeldingen is niet goed gegaan, we werken er hard aan om alles weer aan de praat te krijgen)

?️Kaart van Avonturië

overzicht mer kaarten….

?Steden

Havena

Grangor

Kuslik

Ferdok

?Avespfade

Wil je een reis door Avonturië maken, of wil je de afstand tussen twee plaatsen weten, dan is Avespfade.de de plek waar je moet zijn. Het is ook te gebruiken om er achter te komen waar een stad of dorp in Avonturië ligt.

www.avespfade.de

Aves is een halfgod in de twaalfgodige mythologie die wordt aanbeden als de beschermheilige van avonturiers, zeelieden of reizigers. Hij is de zoon van Phex en Rahja. Zijn verering is bijzonder wijdverbreid op de Cyclopean Islands.

?DereGlobus

Een ander digitaal project is DereGlobus. Zoals ze het zelf omschrijven:

DereGlobus is een interactieve atlas van de wereld van »het oog des Meesters« voor Google Earth. In het hart van DereGlobus liggen de kaarten van de continenten Avonturië, Myranor en Rakshazar, die samen Dere vormen. Op deze kaarten kunnen verschillende lagen worden weergegeven. DereGlobus is een gezamenlijk project van fans voor fans en wordt voortdurend ontwikkeld door ons team.

www.dereglobus.org