Groepen

Blunder fantasy gevraagd, 3 weken geleden

Hoi allemaal,
Zelf zit in in de groep rpgz, met 6 andere vrienden en spelen we al een jaar of 10. Ik vraag mij af:
Welke groepen zijn er nog meer actief?
Waar komen jullie vandaan?
En hoelang spelen jullie al?

2 Antwoorden
Blunder fantasy beantwoord, 3 weken geleden

Overigens is  onze groep nu een fusie van 2 groepen.
1 die al een jaar of 10 bestaat dankzij hemelwijs. De andere groep ben ik met mijn zwager en vrouw gestart. Mijn neefje en een goede vriend wilden eens een RPG proberen. Ik had al wat ervaring met meesteren, dus leek het me wel leuk omdat eens te proberen.
Ondertussen viel de andere groep beetje bij beetje uit elkaar en uiteindelijk zijn de 2 groepen samengevoegd.
Op Walcheren(Zeeland) weet ik dat er nog een groep zit, omdat hemelwijs daar aan deel neemt.
Ook wijzijn toen we begonnen te meesteren op zoek geweest naar andere groepen en avonturen, maar er was weinig te vinden.
Om bepaalde documenten makkelijker op te roepen en om meer bekendheid te geven aan het oog des meesters, hebben we veel documenten omgezet naar pdf en op een yurl gezet.
Ik weet dat een paar van ons nog bezig is met een nieuwe site en nieuw materiaal, maar zelf hou ik mij daar op het moment niet veel mee bezig.

Sjon beantwoord, 1 week geleden

Ik weet dat de groep waar ik ooit toe behoorde ergens in de jaren ’00 is opgehouden te bestaan. Maar ergens in Schiedam zit nog een spelersgroep dat actief is met rollenspellen, verders ken je op het forum van Het Rotterdamse Spelersgilde nog wel actieve groepen vinden. 
De Morgenster waar ik deel van uit maakte is uit eindelijk wel ter zielen gegaan… wat ik begreep door tijdsgebrek en of agenda’s die niet meer matchen… 

Je antwoord