het boek van de regels

OdM 1.0 Boek van de regels

Odm1_bvdregels

Er staat reeds een scan op de stek bij het af te halen materiaal doch deze scan is een nieuwe, opgekuiste en ook als PDF bruikbaar, de zoekfunctie is actief. (OCR).
Het boek van de regels voor OdM 1.0 1985.

Nog steeds het regelwerkje voor de eerste stappen in de wereld van Avontië.

Av groeten.

0 gedachten over “OdM 1.0 Boek van de regels

  • Dit is een heel erg nuttige aanvulling voor spelers die enkel over de ODM Professioneel doos beschikken, ik zou zelfs durven aanraden om je instap in he spel hiermee te beginnen. Je krijgt de vijf basistypes en – veel belangrijker – de elf en tovenaar als magisch begaafde heldentypes. Eigenlijk is dit boek het enige dat echte beginners nodig hebben tot ze zich geroepen voelen tot meer diepgang (en veel meer werk) bij de ODM Profesioneel dozen. Fijn van Thorwahler dat hij dit voor elkaar heeft gekregen. Nu nog de acht nederlandstalige avonturen en we zijn vertrokken voor een leven vol avontuur en escapisme.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *