AV-IDEE : ODM 1.X Aangepast regelwerk.

Beste spelers en spelleiders,

Daar niet iedereen tevreden bleef met het regelwerk van 1985 en zeker niet toen het een tijdje duurde vooraleer 2.0/3.0 verscheen begonnen al snel groepen hun eigen regels te maken en te gebruiken.
Anderen blijven trouw aan versie 1.0 en gebruiken het vandaag nog (en wie zal hun ongelijk geven !) doch andere groepen  passen het regelwerk volledig aan hun eigen wensen en vereisten aan en dit bericht gaat over deze ” X regelwerken”, we noemen het voor de eenvoudigheid OdM 1.X.

Op deze stek vond u al een verwijzing naar een spelersgroep uit Nederland die van OdM 1.0 een magistraal regelwerk hebben gemaakt doch ook in Vlaanderen zijn er groepen die hun aanpassingen willen delen met ons.

Hieronder een regelwerk van een Spelersgroep uit Haacht, waarvan de SL Günter D’Hoogh zo vriendelijk was om zijn regelversie met onze Avonturijnse goegemeente te delen.

ODM1.X_GunterDhooghe

 

0 gedachten over “AV-IDEE : ODM 1.X Aangepast regelwerk.

 • 30 augustus 2014 om 21:33
  Permalink

  Bedankt voor de plaatsing van dit documentje, Johan!

  Indien iemand vragen heeft aangaande deze versie mogen ze mij altijd contacteren.

  Günter

  Beantwoorden
 • 31 augustus 2014 om 02:09
  Permalink

  Dit is de beste aanvulling – of eerder voorganger – van wat men aantreft in de ODM – professioneel dozen. Bedankt voor het vele goede werk en mogen er nog vele vertalingen verschijnen. Het 111 magieboek zou een fantastische uitbreiding zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: