heldentypesmeestersOdM Documentenspelersspelersgroepen

AV-TIP : Extra kenmerken en eigenschappen voor je held

In de versie van het OdM 3.0 , Met Mantel, Zwaard en Toverstaf, worden er in het tweede deel wat zaken aangehaald die je held wat meer persoonlijker kunnen maken, wat meer “body” geven. Mocht  je dat onvoldoende vinden en echt wel een held wil gaan boetseren met zijn mooie en minder aangename kanten (des mensen dus) dan geeft dit document je een prachtige aanvulling. We noemen het gemakkelijkheidshalve “MZT EXTRA” maar het heeft natuurlijk niets te maken met FPO ! Want deze firma  vertaalde materiaal uit het Duits, dit is een creatie van één van onze lezers.
Dus ook veel beter !

Nieuw document : 14.10.2014

 

voorpagina-mzt-2_extra

0 gedachten over “AV-TIP : Extra kenmerken en eigenschappen voor je held

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *