Rodlofo's hoek

In 1985 zag ik een doos van een rollenspel genaamd ‘Het Oog des Meesters’

In 1985 zag ik een doos van een rollenspel genaamd ‘Het Oog des Meesters’ in een stripwinkel in Hasselt en, zijnde gefascineerd door de werelden van Tolkien en Robert E. Howard pakte ik de doos meteen mee. Een geheel nieuwe wereld ging voor mij open.

Al gauw had ik alle kinderen in mijn buurt aan mijn tafel om te spelen. Vele namiddagen vlogen voorbij. Toen de ‘Instrumenten van de Meester’ uitkwamen kon ik mijn geluk niet op. Ondertussen speelde ik ook amerikaanse rollenspelen zoals ‘Dungeons & Dragons 2nd edition,’ ‘Chivalry and Sorcery,’ ‘Top Secret’ en het nog steeds zeer geappricieerde ‘Call of Cthulhu.’

Wil u dit stukje van een “Baard” verder lezen .. zijn inzichten op RPG van toen en nu ontdekken dan doet u dat hier Warhammer Fantasy Role

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *