avonturen handoutshet boek van avontuurhet boek van de machthet boek van de regelsmagiemeestersRegiobeschrijvingToverspreukenTsadir's Hoek

De Morgenster 23

DeMorgenster

Morgenster-23

Link hierboven

In dit nummer: De priesters van de God zonder Naam, de gilden der rivierloodsen en zeeloodsen in Havena, met het daarbij aansluitende avontuur: “Onrust in de gelederen”, en het koeriersgilde der Beilunker Ruiters.

Helaas is dit het laatste nummer van “de Morgenster” in mijn bezit. Na nummer 23 zijn er nog verschenen, maar het precieze aantal ken ik niet. Ook nummers 1 t.e.m. 9 heb ik niet. Als iemand ze ooit ergens op de kop tikt: je kunt ze altijd aan mij of aan deze website kwijt. Hetzelfde geldt voor alle nummers van het OdM fanzine “de Kobold” uit dezelfde periode. Bij voorbaat dank!

0 gedachten over “De Morgenster 23

 • Het aantal `De Morgenster´ kan zelfs ik niet meer vertellen, ben via Het Rotterdams Spelers Gilde nog wel een aantal dingen aan het achterhalen.
  Het is even afwachten, maar er zit echt iemand die ze allemaal heeft, maar aan de oud ´hoofdredacteur´ heeft uitgeleend. En deze krijg hij eigenlijk niet te pakken. De vraag is of hij ze dus nog heeft, maar hij is er mee bezig.

  Over ´de Kolbold´ kan ik eigenlijk weinig meer kwijt dan dat de morgenster redactie en de kobold redactie elkaar als zusterbladen zagen, en ergens popte in mijn hoofd op dat wat de één publiceerde de ander niet deed met verwijzingen naar elkaar.

  Persoonlijk ben ik heel blij dat deze copies er nog zijn. Wie weet Tsadir heb je het enige stukje unieke OdM geschiedenis van De morgenster wel in bezit 😉

  Beantwoorden
 • Dankjewel voor je speurwerk Sjon! Ik apprecieer dit enorm. Nu duimen maar!…

  (En misschien heeft die persoon of die oud – hoofdredacteur ook “Kobolds”?…)

  Beantwoorden
 • Van Cor (oud hoofd redacteur) verwacht ik weinig, maar het kan als je hem aanschrijven (het adres klop nog) dat die reageert… Kleine kans, maar aanwezig.
  Op ons doe hij het niet echt.

  Paul, je weet niet wanneer hijzelf tijd heeft (drukke baan, ect) om evenzin. Morgensterren te halen… Dan nog inscannen (in totaal loop dat toch al snel naar ik ongeveer berekend heb rond vijftig stuks) en online zetten…

  Dan Ron, heeft de eerste nummers, maar voor hem geld dat het zelfde, drukke baan, veel werk ook thuis, pas opa geworden, maar hem kennende staan ze ineens online.

  Dan is er iemand die ik verders niet ken die er misschien nog een X-aantal heeft bij zijn ouders, maar das afwachten…..

  Beantwoorden
 • En zelf had ik geen Kolbolds, maar toendertijd had de redactie ze wel. Of die het overleefd hebben weet ik niet…. ALS dan zullen ze waarschijnlijk bij Rinus zijn terecht gekomen. En daar heb ik helaas geen adres meer van. Want van hem weet ik zeker dat die ook alle sterren nog had….

  Beantwoorden
 • Bedankt, Sjon!

  Deze week heb ik niet veel tijd, maar vanaf volgende week zal ik me daar eens op toeleggen. Verwacht nog een berichtje van me via je FB groep!

  Beantwoorden
 • Als tijd om te scannen een probleem is: ik kan de Morgensterren / Kobolds komen halen, kopiëren of scannen, en terugbezorgen indien nodig.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *