enisoor

Nadime,de dochter van de Kalief.

Ik had zin om weer een solo avontuur te gaan doen. Nadime,de dochter van de Kalief. Neen ik ga hier niet verder het gehele verhaal verklappen maar wel dit vertellen; het was ouderwets spannend. Twee in haast gecreeerde helden overleefde de missie om nadime te redden jammer genoeg niet. Vier wolven in je eentje overwinnen is een onmogelijke taak als level 1 held, mits je van nature natuurlijk begaafd met het zwaardvechten bent.

Het spel heeft de tand des tijds prima doorstaan.AdobePhotoshopExpress_93f1a49bd1624edc9b1cb2d7cfbb14f1

 

0 gedachten over “Nadime,de dochter van de Kalief.

 • Beste enisoor, Nedime was mijn eerste ODM soloavontuur en ik heb er nog zeer mooie herinneringen aan. Het is een typisch ODM verhaak dat je best voorbereid met de wat lange inleiding, maar dat dan op erg korte tijd kan afgelopen zijn. Ik heb zelf drie pogingen nodig gehad om Nedime te vinden, maar ben nooit door de zandwolven verslagen, wel door de dans en door de mantikor.
  Heb je al eens één van mijn verhalen (Rodlofo’s hulp) gespeeld?
  Jij bent trouwens de oorzaak dat ik op de schitterende stek van Thorwahler ben terecht gekomen en ondanks het feit dat ik zelf geen ODM meer speel, toch bijdragen blijf leveren.
  Waarvoor mijn dank.

  Beantwoorden
  • Hoi Rodlofo,

   Ik hoop dat voor mij de spreekwoordelijke drie keer is scheepsrecht geld als ik poging nr drie waag.
   4 zandwolven die aanvallen terwijl je maar 1 keer kunt afweren is geen pretje ondanks bw van 5.
   Maar goed. Ik geniet ouderwets van de sfeer van odm.
   Zal jouw inbreng eens spelen. Ik ben blij dat er nog zo veel ingebracht is op de site.
   Na een lange periode van tabletop wargames te hebben gespeelt is odm een fijne thuiskomst.

   Beantwoorden
 • Ik heb weer eens tijd om een bijdrage te leveren, hoe en wat zal nog blijken. Hoe dan ook is het ook jullie stek zo langzamerhand geworden. Mijn grote dank nogmaals. Hoe meer ODM fans meehelpen op de site des te beter.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *