2 gedachten over “OdM Avontuur : Een dag op de martkt

 • ‘ijk, een zeer bruikbaar avontuur dat reeds eerder werd gepubliceerd alhoewel niet in de hoge standaard van Frank, en nog steeds geen enkele reactie van de OdM gemeenschap. Is het een wonder dat ik er over Denk, nee … er mee stop? Ik heb het gevoel dat mijn werk en de borsten arbeid van Frank niet naar waarde worden geschat
  Ook komt er slecht weinig nieuws van nieuwe bijdragen vanuit de gemeenschap. De 5de editie sspelers lijken te vergeten dat ook het oude materiaal met een beetje inspanning kan worden aangepast naar het huidige spel. Alle zulke bijdragen zullen met grote zekerheid worden geapprecieerd. Help deze stek in leven te houden en draag bij. De Vlaamse FPO Palantir publiceerde in de jaren 90 tenenkrullend slechte scenario’s die met enige bewerking
  toch zeer palpatabel konden worden. Gelukkig hadden we toen ook Ed Doorn en de Nederlandse gemeenschap die het spel hielpen in leven houden toen de uitgever er mee ophield. Het zijn zulke helden die het rollenspel helpen overleven, waarvoor mijn dank.

  RUDOLF.

  PS: Ik heb nog heel wat materiaal klaarliggen dat gewoon wat vertaalwerk vraagt- en wat redactioneel werk van Frank. Geïnteresseerden mogen mij altijd contacteren. Laat van je horen en bewijs dat je de titel van spelmeester waardig bent.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *