0 gedachten over “Plattegronden voor een OdM sessie.

 • 21 december 2016 om 02:02
  Permalink

  Ook handig, ik heb nog veel D&D flootplans/tiles , wanneer ik tijd heb zal ik ze in pdf bestanden scannen.

  Beantwoorden
  • 21 december 2016 om 11:29
   Permalink

   Thorwahler zou nog in het bezit moeten zijn van zowat AL mijn Warhammer Fantasy Role-play, Advanced Heroquest en Warhammer Quest floorplans. Misschien een idee voor de site, ze zijn namelijk reeds ingescand.

   PS: even vermelden voor spelmeesters die even wat rust nodig hebben. Een Heroquest bord (als je dat spel niet bezit (waarom niet?) kan je het bord vinden op Google) kan in een oogwenk een multiversele dungeoncrawl worden waar de spelmeester slechts enkele lijnen tekst moet lezen, en dan rustig achteruit leunen en genieten van het spektakel…
   Ik heb vroeger met mijn jeugdigere groepen reeds enkele van deze simpele rechttoe-rechtaan Heroquest verhaaltjes gebruikt met zeer goede resultaten.

   Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: