avonturen handoutsBijdragen Lukas SterckxOdM DocumentenRodlofo's hoek

AV-TIP: Daar waar geen licht schijnt.

Iedereen zegt dat hij het zal doen – weinigen doen het ..
Hier is een verhaal, het eerste, door “Lukas Sterckx”, proficiat, aangepast en van de nodige OdM bewijzering voorzien door Rudolf.(ook proficiat).

We namen het niet door en ik heb dus geen idee voor welke graden dit avontuur het beste speelt – dus OdM spelers en meesters laat het ons weten.

 

Screenshot 2017-09-15 at 21.59.22

Met dank aan:  Frank Mutsaers voor de opmaak en lay-out

0 gedachten over “AV-TIP: Daar waar geen licht schijnt.

 • Dit avontuur is geschikt voor helden van graad 1 tot graad 5.
  Her kan natuurlijk door hogere graden worden gespeeld door de gevechtswaarden van de monsters te verhogen met +1 per graad hoger dan 5 en de proeven te verzwaren met +1 per drie graden hoger dan 5.

  Beantwoorden
 • Op vraag van Frank

  er zijn enkele onduidelijkheden in dit avontuur:
  ten eerste zal de demon duisternis na enkele gevechtsronde verzwakt zijn door de aanvallen op de helden en zich terugtrekken op dit moment kunnen de helden vluchten uit de kamer, de deur staat open

  het vernietigen van het juweel moeten de helden zelf verzinnen, maar je kunt tips geven.

  het boek is een soort dagboek van de dode dwerg, het belangrijkste punten zijn de bezwering om de deur te openen en hoe je slakken kunt verslaan.

  het zoeken van boeken in avonturie werkt als volgt: als de held een bepaalt boek wilt vinden noemt hij die titel en gooit met een D20 als hij bv. 1of 2 gooit vind hij het boek hoe zeldzamer het boek hoe minder kans de held heeft om het te vinden. je kunt ook enkele titels verzinnen bv. kruidekunde voor beginners, demenologie, …

  deze boeken helpen helden om hun vaardigheden te verbeteren

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *