heldentypesRodlofo's hoek

De schelm als heldentype

 

Heldentypen.

Voor zij die eens wat anders willen spelen in de wondere wereld van Avonturië.

De schelm.

schelm


Een goed gespeelde schelm kan meester en spelers dikke lachtranen op de wangen toveren, maar een vreeswekkend monsterjager zal hij nooit worden. Daar is hij niet voor geschikt. Dit betekent niet dat schelmen niet moedig zouden zijn. 0 nee, de meesten kennen zelfs helemaal geen angst.
Dat is trouwens de reden waarom ze zo vaak in de problemen geraken. Maar evenmin als vrees kent de schelm ook geen haat.


Een bijdrage van Rodlofo.

0 gedachten over “De schelm als heldentype

 • Alweer prachtig werk!

  Maar toch moet er mij iets van het hart (iets wat al een tijdje daar is) … waarom die foto’s i.p.v. fantasy-tekeningen????

  Uiteraard is dit MIJN mening.

  Beantwoorden
  • Omdat het tegenwoordig makkelijker is om fantasy fotos te vinden dan geschikte tekeningen en ik geen artistieke aanleg heb, beste Yves.
   Indien iemand zich geroepen voelt deze artikels van OdM achtige tekeningen te voorzien, mijn zegen hen-bben jullie. Voor mij dienen die foto’s enkel om een visuele indruk te geven (en wat ruimte te vullen). Bovendien is de foto van Danny Kaye afkomstig van mijn absolute favoriete scene aller tijden. Reeds honderden keren gezien en nog steeds luidop lachen…het is onweerstaanbaar. Zie The Court Jester – a jester op utube en lach vrolijk mee…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *