avonturen handoutsFranks hoekheldentypeshet Oog Des Meesters

Heksennacht, nieuwe lay-out

Dit avontuur is vertaald door de spelersgroep OdM Leeuwarden/Drachten. Het origineel staat ook op onze website, het noeste handwerk uit de vorige eeuw.

kaft-ODM_Heksennacht

Je heldengroep is weer eens ergens beland waar ze niet zeker weten of het wel een goed idee was. Maar dat is het leven van een avonturier.

Zoals de titel al een beetje verklapt, komen er een of meer heksen in voor, het wordt zelfs mogelijk om na het avontuur je helden de mogelijkheid te geven om verder te gaan als Heks (m/v), hoe cool is dat!

De kinderen van Satuaria wensen je een mooie nacht.

0 gedachten over “Heksennacht, nieuwe lay-out

 • Opnieuw een fantastische job goed gedaan Frank.
  Ik heb dit ooit inn mijn bezit gehad met de oorspronkelijke oraje cover en geniet. Het was een cadeautje van de jongens uit Leeuwaarden.
  Deze zeer mooie versie zal dit avontuur weer toegankelijk maken voor een nieuwe generatie. Kudos voor jou en je werk.

  Beantwoorden
 • Proficiat, Frank. Dit zijn prachtige lay-outs.

  Eén vraagje heb je toevallig het mailadres van Bob Shubert? Die was van Leeuwarden als ik mij goed herinner en ik zou hem nog eens graag ontmoeten. Ik heb hier nog alle Aventurijnsche Bodes (waar o.m. ook twee artikels van mezelf in staan). Wij zijn lange tijd in contact gebleven maar door omstandigheden (huwelijk + verhuis van mezelf én ook de verhuis van Bob) ben ik hem uit het oog verloren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *