www.hetoogdesmeesters.com

Herbergen in het echt

Herbergen, je komt ze overal tegen in Avonturië. Er gebeurt altijd wel iets als je helden daar verblijven. Een herberg is ideaal om te overnachten, andere te ontmoeten — vriend of vijand en er is altijd iets te eten en te drinken. Mocht je van geschiedenis houden en van het Oog des Meesters dan is dit boek wellicht iets voor jou.

Alles over de opkomst en ondergang van de herberg in Amsterdam. Je leest er meer over op de website van Historiek. Alleen al uit die tekst krijg ik ideeën wat er allemaal de volgende keer kan gebeuren tijdens een bezoek in café ‘t Aepjen: van gildemeester, het registerboek tot de concurrentie met de gaarkeukens (“Make him an offer he can’t refuse“).

0 gedachten over “Herbergen in het echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *