hulpmiddelenODM 5

Heroes of Aventuria

Westfalia miniaturen

Westfalia is een bedrijf dat inmiddels een leuke miniaturen range heeft. Op hun website is een ‘sneakpreview’ te zien van miniaturen voor het OdM. Op het plaatje te zien is dat 20 september waarschijnlijk een Kickstarter plaats gaat vinden.  Ik ben benieuwd.

3 gedachten over “Heroes of Aventuria

  • is het een idee om dat via een soort van groepsbestelling te doen ? Ik wil dat wel ..dan sparen we transportkosten. is maar een idee. Ik zette het ook op Orkenspalter.

    Beantwoorden
  • Op ebay.de kun je vaak nog originele oude mini’s vinden (beschilderd en onbeschilderd). Je moet wel de Duitse Ebay hebben. Hier haalde ik ook vele Duitse DSA boeken vandaan. Het beste kun je op de Duitse ebay alleen de zoekterm DSA intikken, want veel verkopers zetten niet mini’s in hun titel.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *