avonturen handoutsFranks hoekOdM 1OdM 2Rodlofo's hoek

Eén nacht werk

Sommige zaken kunnen het daglicht niet verdragen en gebeuren dientengevolge dan ook ’s nachts. Zo ook dit avontuur, onze Helden krijgen een aanbod om snel geld te verdienen, natuurlijk zit daar een addertje onder het gras. Gaan de Helden in op het aanbod en welke keuzes maken ze daarna? Naast vechten zal de groep ook moeten kiezen tussen goed en kwaad en een goede (speurders)neus komt zeker van pas.

Het verhaal is gesitueerd in een niet officieel Avonturië nederzetting maar een beetje Meester kan het zo naar een ander dorp of stadje overzetten, zolang er maar een burgermeester aanwezig en een mooi bos in de buurt is.

Kaft een nacht werk

Een gedachte over “Eén nacht werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *