enisoorwww.hetoogdesmeesters.com

Feestje, 400+

Na 6 ½ jaar is er een kleine mijlpaal bereikt, er staan nu meer dan 400 berichten op deze website. Een reden voor een feestje op ons hoofdkantoor*, dat wordt straks taart bij de koffie. Neem zelf ook iets lekkers om dit mee te vieren.

Het begon allemaal met Silvanna’s bevrijding in de zomer van 2013. Ik weet niet wat Jeroen toen verwachtte (als je dit leest Jeroen, laat het ons weten in de reacties) maar hier zijn we nu, vierhonderd berichten en berichtjes later.

Iedereen bedankt om deze website te bezoeken. Heb jij een favoriet bericht, of hoe heb jij de site ooit ontdekt?

Op naar de 500!
* Om misverstanden te voorkomen, er is geen hoofdkantoor

2 gedachten over “Feestje, 400+

 • Rudolf Trost

  Op naar de duizend zou ik zo zeggen…
  Nu enkel nog de gemeenschap zover krijgen dat ze al dat harde werk steunt door een reactie te plaatsen bij de artikels die worden ingestuurd. Op die wijze blijft de moed er in om bijdragen te blijven leveren. Ik wens er van uit te gaan dat we meer dan vijf mensen tellen in de OdM gemeenschap en dat die nobele onbekenden ook hun zegje willen doen.

  Beantwoorden
 • Op naar de 500 ! (En daarna gewoon verder)
  Hopelijk komen er nog veel mooie en bruikbare bijdrages bij.
  Iedereen bedankt voor zijn/haar inzendingen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *