andere role playing gamesRodlofo's hoek

Raging Swan Press

Alhoewel het hier om een D&D/Pathfinder site gaat is het herwerken van de vele nuttige tabellen zeer eenvoudig daar het ook om een D20 systeem gaat. Alle verdere informatie is eveneens zeer bruikbaar.
Allen hierheen – het loont echt de moeite! www.ragingswanpress.com

Je kan zelfs financieel bijdragen aan de site – vergeet dan niet te vermelden dat je van België of Nederland bent en de informatie wil gebruiken voor OdM. Met voldoende steun kunnen we de zeer sympathieke lieden van Raging Swan Press misschien zo ver krijgen dat ze ook bijdragen aan “The Dark Eye” gaan leveren.

Een gedachte over “Raging Swan Press

  • rodlofo1958@gmail.com

    En ja hoor, Raging Swan levert nu ook bijdragen aan Het Oog des meesters, al moeten we het wel zelf aanpassen. Maar dat is slechts een kleine inspanning voor een schatkist aan bijdragen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *