andere role playing games

Ennies 2022

Ook dit jaar zijn er weer Ennies uitgedeeld, dat zijn prijzen voor rollenspellen, Tabeltop Role-Playing Games (TTRPG). Verwacht niet dat ons geliefde spel daar prijzen gaat pakken maar het is interessant om te zien wat er allemaal nog meer gebeurt in de wondere wereld van het rollenspel. Ik zal meteen toegeven dat bijna alle titels mij niks zeggen maar mocht je nieuwsgierig zijn hier een opsomming.

Onze vrienden van Ulisses vallen ook een beetje in de prijzen, zij zijn de uitgever van V5 – Vampire – Die Maskerade – Auld Sanguine, de Duitse uitgave van de zilveren winnaar van het beste gratis spel.

De Gen Con EN World RPG Awards (de “ENnies”) zijn een jaarlijkse, door fans georganiseerde huldiging voor het beste dat TTRPG te bieden heeft. De ENnies geven spelontwerpers, -schrijvers en -kunstenaars de erkenning die ze verdienen. Het is een publieksprijs, en de uiteindelijke winnaars worden online verkozen door het spelerspubliek.

Heb jij een van deze prijswinnaars gespeeld of weet je er iets over, deel het met ons in de reacties.

Product of the Year

Best Game

Best Adventure

Fan Favorite Publisher

Best Writing

Best Supplement

Best Rules

Best Setting

Best Family Game

Best Layout & Design

Best Free Product

Best Monster/Adversary

Best Organized Play

Best Art, Interior

Best Art, Cover

Best Production Values

Best Aid/Accessory – Non-Digital

Best Aid/Accessory – Digital

Best Electronic Book

Best Podcast

Best Cartography

Best Online Content

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *