Geen categoriewww.hetoogdesmeesters.com

Oog des Meesters Fansite bestaat 9 jaar!

Vandaag vieren we dat Jeroen negen jaar geleden deze prachtige website begon, als eerbetoon aan het oude spel (er was toen nog geen sprake van een mogelijkheid dat OdM5 er zou komen), een ontmoetingsplek voor oude mannen en een schatkamer voor al het materiaal uit vervolgen tijden. In de afgelopen negen jaar is er van alles gebeurd, er zijn meer dan 555 berichten en berichtjes gepost, er zijn meer dan 2000 reacties gegeven en op het forum staan 65 vragen, de schatkamer is – helaas – leeggeroofd maar we doen ons best om nieuw materiaal aan te leveren.

Er zijn stevige discussie gevoerd en bloedvetes uitgevochten op de webpagina’s, daar tegenover staan alle complimenten en tips die met elkaar gedeeld zijn. Soms lijkt het hier op een echte Avonturijnse herberg, mensen komen toevallig langs, andere blijven hangen of komen geregeld even terug. En net als in het echte leven weet niemand wat het komende jaar in petto zal hebben.

Proost

Schenk vanavond iets voor jezelf in en proost op het wonderschone spel dat »Het Oog des Meesters« was, is en altijd zal blijven.
Dank aan Jeroen en Thorwalher, dank ook aan de andere medewerkers en dank aan alle bezoekers

proost

3 gedachten over “Oog des Meesters Fansite bestaat 9 jaar!

 • Van harte

  Hoewel de “schatkamer” inderdaad pijnlijk leeg is, wat ik nog steeds betreur, heb ik ook gewoon “bloedbroeders gevonden….
  Wat het wel opgeleverd heeft is de schat aan al oude morgensterren en een bundeltje avonturijnse bodes, en de jacht op de Morgenster alleen aan [samen met Jan] en het gevolg dat Frank er prachtige odm lijkende boekwerkjes van de ‘MS’ avonturen ging maken… de wel werkende samenwerking die ik ondervond…. mooie tijden

  Dus nogmaals van harte gefeliciteerd met dit 9 jarig bestaan…

  Beantwoorden
  • Rudolf Trost

   Wie noem jij een oude man, snotneus?😁😁
   Maar alle gekheid op een stokje: gefeliciteerd. Het kan alleen maar beter worden.

   Beantwoorden
 • Een beetje laat maar iedereen van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Op naar de 10 !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *