Rodlofo's hoekspelervaring

Eric en het verschrikkelijke prieeltje

Het is waar dat onderstaande tekst niet zozeer op OdM is gericht dan op het rollenspel zelf. De tekst bevat beschrijvingen van zowat ale types spelers en spelmeesters die je kan ontmoeten en heeft zelfs een (weliswaar fictieve) organisatie die het rollenspel in goede banen leid. Iedereen zal hier types in herkennen die hij of zij aan een speeltafel heeft ontmoet, en met wat goede wil zitten er heel wat ideeën in verborgen die je in je spel kan toepassen. Voorwaar een belangrijk documentje.

Kaft van Eric en het verschrikkelijke prieeltje

3 gedachten over “Eric en het verschrikkelijke prieeltje

  • Leuk leesvoer.
    Ik kende het verhaal van het prieeltje als een ontmoeting net een “Gazebo” maar ik neem aan dat dit het zelfde verhaal is.
    Als ik me het goed kan herinneren hebben The Knights of the Dinner Table ook een soort gelijke ontmoeting gehad.
    Verder ben ik niet zo bekend met The Knights of the Dinner Table. Rudolf heeft me er ooit op gewezen. Maar ik heb ze nooit echt gelezen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *