AvonturenOdM 1OdM 2

Aventurijnsche Bode Bundel

Opnieuw materiaal dat binnen de regels der wet valt*. Deze keer een heuse bundel met maar liefst zeven avontuurideeën die in 1987 en 1988 verschenen in de Aventurijnsche Bode. Niet te verwarren met de Aventurijnse Bode. De Aventurijsche Bode was een kwalitatief hoogstaand onregelmatig maandblad gemaakt door OdM Leeuwarden. Helaas staan er geen namen bij de zeven avontuurideeën zodat ik de auteurs niet kan noemen en bedanken.

De zeven titels zijn:

 1. Vergiftigd
 2. Het gildehuis der magiërs
 3. De tempel in de jungle
 4. De Boron-tempel
 5. Het huis van Erpo van Monkhuizen
 6. Speurtocht door de Khômwoestijn
 7. Quazir’s toren

Ze komen ut de Bodes 1 t/m 8, het Avontuuridee uit Bode nummer 6 staat al online, De tocht naar het oude huis.

*Regels der wet, dat wil zeggen, ik denk het want na twee maanden komt er maar geen antwoord uit Wommelgem waar de Hertog maar geen besluit kan nemen en uitsluitsel kan geven of er onrechtmatigheden in deze bundel staan. En ik dus zeg dat ik mijn best heb gedaan om aan alle regels te voldoen. Mocht Hertog Luc alsnog met een veto komen dan zal er een aangepaste versie verschijnen die wel aan de luie grillen van de man met de Rechten zal voldoen. Voorlopig dus deze versie..

5 gedachten over “Aventurijnsche Bode Bundel

 • Tijl Uilenspiegel

  ‘Speurtocht door de Khômwoestijn’ is een topper (en ook ‘Over Wijnen en ander geestrijk Vocht’ uit één van de latere nummers).

  Beantwoorden
 • Beste Tijl,
  Ik kan dat avontuur ‘Over Wijnen en ander geestrijk Vocht’ nergens vinden. Weet je in welk nummer het staat of wil je mij de tekst toesturen, dan kan ik ook die hier op de website publiceren.

  Beantwoorden
 • Tijl Uilenspiegel

  Nummer 11 dacht, maar die heb ik niet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *