monsters

De hagedismens

hagedisman

Hagedismensen zijn humanoïde, d.w.z aan de buitenkant zien ze er vrij menselijk uit, maar ze hebben reptielachtige trekken. Ze hebben bijvoorbeeld een lange staart die ze als wapen kunnen gebruiken. Reptielachtig zijn ook de zwemvliezen tussen vingers en tenen  en de groene geschubde huid.  De kop van dit wezen daarentegen is (hoewel enigszins spits) redelijk menselijk te noemen. Als men eenmaal gewend is aan de aanblik van dit creatuur, dan valt er zelfs een bepaalde schoonheid te ontdekken in de soepelheid van de bewegingen en hun slanke, goed geproportioneerde lichaam. Het lievelingswapen van hagedismens is de spies of de speer.

Moed: 7

Levensenergie: 15

Beveiligingwapenuitrusting: 3

Aanval: 8

Afweer: 7

Trefpunten: 1D + 2

Monsterklasse: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *