monsters

De Oger

De oger ook wel menseneter genaamd kan een lichaamslengte van meer dan drie meter bereiken: dat is zowel voor mannelijke als vrouwelijke exemplaren van toepassing. Omdat ogers niet van de zon houden, heeft hun taaie onbehaarde huid een krijtbleke kleur. Ze vinden het heerlijk om hun lichaam met reuzel in te vetten en dragen alleen een lendendoek. De typische ranzige ogergeur wordt door elfen tot op een afstand van 10 meter waargenomen.

Ogers hebben altijd honger en hun lievelingseten is mensenvlees. Daarom is het voor een held ook zinloos om te proberen met een oger te onderhandelen, want het monster staat maar één doel voor ogen: namelijk hoe krijg ik de held zo snel mogelijk in de pan. Waar het wapens betreft geeft de oger de voorkeur aan een zware met steensplinter beslagen knots, die hij met weinig behendigheid, maar wel met grote kracht, hanteert

Moed: 22

Levensenergie: 40

Beveiligingwapenuitrusting: 3

Aanval: 6

Afweer: 5

Trefpunten: 2D + 4

Monsterklasse: 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *