monsters

De Trol

Trollen bekleden een positie tussen reuzen en mensen. Ze worden wel vier meter lang en hebben een uiterst schonkige bouw. Trollen wonen graag in holen, maar ook wel in bossen of onder bruggen. een uitzondering op de regel vormt de steentrol, die nooit boven het aardoppervlak komt, omdat een enkele zonnestraal hem in steen doet veranderen. Trollen, vooral oude bostrollen, zijn niet gespeend van ieder gevoel voor humor, maar het zijn vooral enorme zoetekauwen. Daarom kunnen helden een trol beter met een lolly dan met een zwaard confronteren. Trollen zijn heel zeldzaam geworden in Avonturië en zij vormen allang niet meer zo’n bedreiging als in vroegere dagen.

Moed: 25

Levensenergie: 50

Beveiliginwapenuitrusting: 3

Aanval: 8

Afweer: 8

trefpunten: 3D

Monsterklasse: 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *