monsters

Het Skelet

skeletonwarriors (1)

Skeletten zijn creaturen die door magie tot leven zijn gewekt en die bestaan uit knekels van menselijke wezens. Net als de mummies zijn ook de skeletten door een machtige tovenaar in leven geroepen en zij staan onder diens bevel. Als de tovenarij die hen in leven houdt vermindert, dan vallen ze tot stof uiteen. Skeletten komen voornamelijk voor in de omgeving van grafgewelven of begraafplaatsen. Ze hebben vaak kleren aan of dragen een harnas, zodat hun werkelijke gedaante in de duisternis aan de blik onttrokken blijft. Omdat skeletten geen eigen wil hebben, vechten zij onverbiddelijk tot hun bittere eind. Daarom dienen helden ze zo veel mogelijk uit de weg te gaan; het is beter om te proberen hun meester te vinden en die onschadelijk te maken.

Moed: 12

Levensenergie: 10

Beveiligingwapenuitrusting: 3

Aanval: 7

Afweer: 7

Trefpunten: 1D + 3

Monsterklasse: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *