monsters

Het wilde zwijn

zwijn

Eigenlijk is het wilde zwijn een gewoon dier dat niet in deze monsteralmanak thuis hoort. Avonturijnse wilde zwijnen zijn evenwel zo agressief en talrijk dat zij voor iedere held die het bos binnendringt een levensgroot gevaar kunnen worden. Daarom hebben wij ze toch in deze verzameling opgenomen. Wilde zwijnen zijn omnivoren en worden vooral ’s nachts actief. Zodra ze op hun nachtelijke strooptochten gestoord worden, vallen ze in roedels van wel twintig dieren aan. De zware beren met hun machtige slagtanden zijn natuurlijk heel gevaarlijk, maar ook de woede van een zeug die met haar jongen aan het snuffelen is, mag niet onderschat worden. Als dat gebeurt kunnen de helden maar het beste de eerste de beste boom invluchten.

Moed: 15

Levensenergie: 20

Beveiligingwapenuitrusting: 3

Aanval: 8

Afweer: 4

Trefpunten: 1D + 2

Monsterklasse: 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *