avonturen handoutsRodlofo's hoekspelers

AV-GESCHENK : De Nacht der Mysteries

kerstmis

Van onze medewerker “Rodlofo”  (we mogen ook wel onze “creatieve duizendpoot” zeggen) hebben we dit solo-avontuur ontvangen.

Een solo avontuur  waar hij heel wat tijd heeft ingestoken om het speelbaar en leesbaar te houden.
Men vergeet soms wel eens hoeveel tijd er in het schrijven/vertalen van avonturen gaat, hoe lang het duurt voor men de juiste illustratie kan vinden, de correcte weergave van de sfeer kan vangen.. !

Zijn wens was om de mensen in deze barre en bittere tijden, zeker die in het hoge Noorden vertoeven en door Firuns adem worden afgekoeld, een nuttig cadeau te geven waarbij ze honger en dorst zouden vergeten. (*)

Nu, wij hopen dat iedereen met het Midwinterfeest zich laat omringen door zijn Sibbe en vrienden, al dan niet uit Avonturië doch : ..

Voor zij die stil en alleen op hun kamer of in hun hut zitten hebben we dit verhaal uitgekozen om hen te “omringen” met spanning en ontspanning, om hen toch een beetje warmte te geven !

SoloNachtdMysteries

(*) “Honger en dorst vergeten” want we zijn niet “overgesubsidieerd” en hebben geen geldkassen zoals OXFAM, en kunnen dus geen echte giften ontvangen/geven of afschrijven !

0 gedachten over “AV-GESCHENK : De Nacht der Mysteries

  • Zeer goed solo avontuur, ik heb er enkele keren doorheen gemoeten, maar het loont de moeite. Goed gedaan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *