Toverspreuken

AV-MAGIE : Encyclopedie van de toverspreuken van Avonturië : LAATSTE DEEL

Beste spelers en spelleiders,

Het waren tot nu toe negen delen en dit is het laatste van de reeks. “De leer van de dieren”.
Wie nu nog komt klagen dat hij niet genoeg spreuken heeft om zijn OdM 1.0 elfen, magiërs , heksen de pannen van de daken te laten toveren die heeft echt een probleem, en die zal dan gewoon naar OdM 3.0 moeten springen om de magiebox te gebruiken. Om eerlijk te zijn, ik geloof dat met deze aanvulling OdM 1.0 meer spreuken heeft dan er in de magiebox 3.0 (en verder) te vinden zijn.

Onze medewerker Rodlofo’s was zo vriendelijk om de “gekende” en door vertrouwen verkregen magische spreuken ook via deze stek aan de rest van de Avonturijnse wereld kond te doen zodat jullie nu over de complete Encyclopedie van Toverspreuken uit Avonturië de beschikking hebben ! De “Codex Cantiones Unos Nuventus Originalos” (CCUNO) in het Nederlands !)

Hierbij het laatste deel (9)! De leer van de Dieren.

OPGEPAST !

Wij vragen u  om voorzichtig te zijn !
De eigenaar van deze webstek noch de auteur kunnen verantwoordelijk worden gesteld bij eventuele ongevallen!

De held wiens avonturier plotseling zijn vrouw wist te overtuigen om toch met de bezem van het dak te springen kan bij ons geen gram komen halen. Onze naam is HAAS ! (BEHENDIGHEID : 17)

De held wiens schelm zijn huis achter zijn “” wist leeg te halen dient geen schadeclaims naar deze stek te zenden, wij zijn niet thuis ! (ACROBATIEK : 19)

De heldin wiens Amazone ervoor zorgde dat ze nu plotseling ook vrouwelijk schoon wist te bekoren heeft geen verweer noch kan ook nergens in Avonturië terecht om “oogdesmeesters.wordpress.com” te laten veroordelen. Wij kochten alle mogelijk eerlijk rechters en magistraten reeds lang om.  (TALENT OMKOPEN : 19)

Dus !  Magiërs en elfen of andere minder vriendelijke wezens u bent verwittigd, kies de spreuken zoals een strijder zijn zwaard waarbij een Thorwals gezegde zeker kan weerhouden worden :

Niet het langste lemmet is het dodelijkste, enkel de slijpsteen maakt het verschil.”

0 gedachten over “AV-MAGIE : Encyclopedie van de toverspreuken van Avonturië : LAATSTE DEEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *