hulpmiddelenOdM Documentenspelersgroepen

AV-Regionaal : Tempels / herbergen/dorpen

We publiceerden reeds een document over kroegen in Avonturië. “Rodlofo” bracht toen met heel veel kennis van zaken een document/uitgave uit dat veel spelleiders kan helpen ! Zie herbergen in Avonturië. Goede zaken halen we graag nog eens naar boven. Nu zijn er met de uitgave van DSA 3.0 indertijd ook wel heel wat nuttige regionale beschrijvingen op de markt gebracht. Elke willekeurige doch niet geschiedenis gebonden uitgave kan altijd gebruikt worden, dat is ook zo leuk aan OdM dat welk ook jouw geliefkoosde regelwerk is, alle regionale beschrijvingen kunnen gebruikt worden mist wat kleine aanpassingen. Deze beschrijvingen zijn wel in het Duits (niet dat het voor de Nederlander of Vlaming echt zo moeilijk is om dat te gaan lezen) en laten zich dus gebruiken mist enige voorbereiding. Het is altijd handiger als je snel naar een regelwerk moet grijpen dat het in je moedertaal is. Doch  zijn de kwaliteit van de regelwerken van DSA 3.0 echt wel goed zodat ik er toch even eentje wilde delen. TempTurmTaverne

(*) De uitgave van DSA 3.0 werd hier in Vlaanderen vermomd uitgegeven als een Doos 3.0 met inhoud OdM 2.0 . Vandaar dat we voor OdM 3.0 eerder gaan verwijzen naar de uitstekende uitgave van OdM Met mantel, zwaard en toverstaf. (Meer weten ? (http://thorwahler.wordpress.com)

0 gedachten over “AV-Regionaal : Tempels / herbergen/dorpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *