spelervaringTsadir's HoekTurwin's Hoek

Avonturijnse Belevenissen

Ik speel al een tijdje (opnieuw) het Oog des Meesters met een van de spelers waarmee ik indertijd begonnen ben. We spelen via e-mail, waarbij ik (meester) regelmatig een nieuwe update doorstuur. Het avonturenverslag heeft intussen al een behoorlijke omvang. Misschien hebben anderen er ook iets aan. Mogelijk komt er later nog een speler bij. Turwin (de speler/held) zit momenteel verwikkeld in een aangepaste versie van “Ingerimms Schlund” (Ingerimm’s Kloof), een Duits 3de editie avontuur.

Turwin is een 5de (bijna 6de) graads Auelf afkomstig uit het grensgebied Albernia/Nostria. Niet zo ver van Havena dus, waar jaren geleden zijn jeugdliefde in dat vervloekte stadspark verdween. Hij speelt in het jaar 21 Hal of 1014 na Bosparan’s Val (1014 BV).
Zijn ultieme ambitie is (na jaren verdringing) het geheim van dat stadspark te doorgronden en het mysterie van de verdwijning van zijn jeugdliefde, Filinya, op te helderen. Daarvoor moet hij van Khunchom (waar hij recent de vorst behulpzaam was) naar Havena. Natuurlijk gaat dit niet van een leien dakje, maar beleeft hij één en ander onderweg…

Klik op de link hieronder voor het spannende vervolg! Updates volgen. Tsadir

Turwin

0 gedachten over “Avonturijnse Belevenissen

  • Bedankt aan Thorwahler (denk ik) voor het het categoriseren. Voor de link naar het avonturenverslag: op “De Belevenissen van Turwin” klikken, helemaal onderaan de post.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *