Nuttige linkenRegiobeschrijving

OdM ONLINE : HEROKON OFFLINE : RIP

DSAONline OdMFavorietLeeg Het heeft niet mogen zijn, een overnemer werd er niet gevonden en dus is HEROKON Online nu Offline. Hier kon je de fijnste details van een viertal steden bekijken in het land Avonturië.  Havena zou er echter nooit te zien zijn ! De makers hadden hun best gedaan om een mooie sfeer uit te bouwen en ook de quests zijn een goede balance tussen “leuk” en “nuttig om te groeien”. Ik vond het nuttig om dit toch mee te geven, ikzelf heb er wat mooie avonturen mee beleefd. Niets is echter gratis voor de zon. Het was echt wel  de moeite !
RIP HEROKON

Gelukkig is OdM nog springlevend ! Lang leve OdM.

0 gedachten over “OdM ONLINE : HEROKON OFFLINE : RIP

  • Een alternatief (persoonlijk vind ik het eigenlijk leuker dan een MMO, hoewel Herokon er grafisch heel mooi uit zag) is het vanuit je browser spelen van solo-avonturen. De meeste zijn betalend (maar niet zo duur), enkele gratis:

    http://www.dsa-games.de/

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *