0 gedachten over “SUPERTIP – EINDELIJK IN VERTALING : De Goden van het Oog des Meesters. SH1

 • Danku aan thorwaler omdat ik eindelijk weet hoe goden en alles daarrond in elkaar zit

  Maar even vragen, Kunnen we het land van oog des meesters ook verwachten

  Beantwoorden
  • Hallo,
   Ja ik denk het wel. Maar vertalen vergt tijd. 🙂
   Maar ik geloof dat deze vertaling ergens in de pijplijn zit.

   Beantwoorden
 • Ronnie Nijssen

  Momenteel leg ik de laatste hand aan de vertaling van de doos ‘De Khomwoestijn en het Hagedissenmoeras” en de volgende doos op mijn vertalingslijst zal ‘Het Land van het Oog des Meesters’ zijn. Nog effe geduld…tussendoor vertaal ik nog enkele bijkomende avonturen maar in de loop van volgende week valler er bij Thorwaler nog wel enkele vertalingen in de bus…wordt vervolgd…

  Beantwoorden
 • Pingback: Swafnir | Het Oog des Meesters

 • Pingback: de twaalf goden – Boron | Het Oog des Meesters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *