enisoorhulpmiddelenthe Dark eye

Hulpmiddelen

Als beginnend spelmeester van The Dark Eye ben ik op zoek naar handige hulpmiddelen om o.a. de plaatsbepaling van de helden en monsters visueel weer te geven. De tandpasta doppen bewijzen hun goede dienst. De afbeelding van het monster in het monster boek kleur kopiëren en uitknippen. Plak het plaatje op de dop. Het ziet er op de speeltafel gelijk goed uit en voor de spelers duidelijk waar een ieder zich begeeft. Als iemand anders nog handige tips/tools weet laat het mij weten.

IMG_20170828_143252482

0 gedachten over “Hulpmiddelen

 • Hallo Enisoor,

  wij gebruiken nog steeds tinnen en/of plastic figuurtjes voor de avonturiers én voor de monsters. Mijn broer en ik (afwisselend Meester) hebben er wel wat omdat we spelen sedert 1985. We gebruiken ook grondplannen (die we grotendeels zelf maken) voor de gebrouwen en ik gebruik heroscape-terrein voor de “buitenavonturen”.
  In elk geval de Engelstalige versie van DSA heeft nieuwe spelers aangebracht voor ons (of beter: spelers die gestopt waren en nu terug ingehaakt hebben).

  Günter

  PS: indien je op deze post zou antwoorden, zal ik dit pas midden september kunnen zien want wij vertrekken binnen een uurtje op vakantie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *