hulpmiddelenwww.hetoogdesmeesters.com

Hero Forge

heroforge-social-banner-1200

Echt noodzakelijk is niet het voor het OdM om gebruik te maken van miniaturen als hulpmiddel, maar kan in gevechtsituaties wel handig zijn voor zowel spelers als de Meesters om de plaatsbepaling bij te houden in elk gevechtsronde. Maar zeg nou zelf miniaturen op de speeltafel is een prachtig gezicht.

Ikzelf verzamel al jaren allerlei fantasie miniaturen maar zou het niet cool zijn om je eigen karakter/held als miniatuur te hebben.

Bij Hero Forge custom miniatures kan dit dus. Online stel je je held samen middels een makkelijke 3d keuzeopties menu en wanneer je tevreden ben met het resultaat kun je deze bestellen en thuis gestuurd krijgen.

De prijs is nog aan de hoge kant. Ik vermoed dat meerdere miniatuur bedrijven dit in de toekomst ook gaan aanbieden.  De 3d printers zijn voor paticulieren nog aan de dure kant maar wanneer deze in prijs dalen lijkt het mij fantasties om je miniaturen zelf te gaan printen.  Voor het OdM zal dit een leuke aanwinst zijn hoewel niet noodzakelijk.

HeroForgeScreenshot

https://www.heroforge.com/

2 gedachten over “Hero Forge

  • Omdat wij bij de Morgester ook Warhammer speelde gebruikte wij idd miniaturen. Dat was makkelijker dan bv alleen plattegrond van de lotgevallen alleen. Je kon (Oké wij hadden een gigantisch speelveld aan die speciale tafel)gelijk de situatie overzien.

    Beantwoorden
  • Ooit eens een pinda gebruikt als plaatsvervanger voor een miniatuur. Ik vind het verder een prima hulpmiddel en excuus om miniaturen te sparen voor dit doel.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *