AANKONDIGINGwww.hetoogdesmeesters.com

Dienstmededeling #2

We zijn verhuisd! Het lijkt erop dat het meeste is meeverhuisd en dat het werkt. Alle berichten en reacties van jullie zijn te lezen.

De komende dagen zal er mogelijk nog het een en ander kunnen veranderen of bijkomen. Zo hoop ik het forum aan de praat te krijgen en komen er nog wat pagina’s bij (pagina’s vind je in het menu hierboven)

Mocht je iets tegen komen dat niet werkt of fout gaat, laat het me weten.

3 gedachten over “Dienstmededeling #2

 • Hallo,

  Sinds de site verhuisd is, kan ik zelf geen publicaties meer plaatsen. Op de vorige site zorgden Enisoor of Thorwaler ervoor dat ik dat wel kon.

  En indien ik dat nog kon, had ik natuurlijk al lang een bericht geplaatst met de vermelding dat het Regelwerk OdM5 uit is, samen met een eerste avontuur!

  Bij deze, dus 🙂

  Beantwoorden
 • Tsadir, er is een mailtje gestuurd naar je hotmail-account waarmee je het wachtwoord om hier in te loggen te resetten. Heb je dat ontvangen?

  Beantwoorden
 • Jawel, maar het zat blijkbaar bij mijn spam… Anyway, wachtwoord is opnieuw ingesteld en het ziet er naar uit dat ik opnieuw zaken kan plaatsen. Al zal dat moeten wachten tot ik over een paar weken uit vakantie terugkeer.

  Misschien kunnen jullie intussen al iets mbt die nieuwe editie plaatsen? Het Regelwerk en eerste avontuur zijn nu toch al eventjes uitgebracht, en ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reacties en eventuele reviews. Die kan ik als vertaler en editor moeilijk zelf gaan schrijven… 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *