AANKONDIGINGenisoorwww.hetoogdesmeesters.com

Dienstmededeling

Beste OdM-fan,

Er gaan wat dingen veranderen op jullie lievelingswebsite.
Jeroen heeft deze plek gemaakt wat het nu het is, een bron voor alles over het Oog des Meesters. Zes jaar lang heeft hij geld en tijd in deze website gestoken, en daarmee anderen laten zien dat deze variant van rollenspel nog steeds springlevend is.

Jeroen vond het na 6 jaar wel genoeg en gaf aan om er mee te stoppen. Dat zou heel jammer zijn vandaar dat een van de redacteuren aanbood om de website over te nemen. Jeroen had geen bezwaren en vandaar heeft de website nu een nieuwe eigenaar.

Er zullen de komende tijd wat zaken veranderen, het uiterlijk van de website zal veranderen. Door een verhuizing naar een andere provider verdwijnen een paar dingen. Dat is omdat WordPress sommige dingen onmogelijk maakt. Zo kunnen de Volgers niet mee worden overgezet. Ben jij een van 21 Volgers let erop dat als de site er anders uitziet, je opnieuw moet aanmelden als Volger. Misschien gaan er andere dingen mis na de verhuizing, mocht dat zo zijn dan zal ik daar melding van maken. Maar het meeste blijft hetzelfde: de liefde voor OdM, alle oude berichten blijven en hopelijk komen er nog vele nieuwe bij.

Tot slot van deze dienstmededeling wil ik Jeroen hartelijke bedanken voor het opzetten van deze fansite, zonder deze site had ik altijd gedacht dat ik de enige was die nog iets met het Oog des Meesters deed. Gelukkig weet ik nu dat er meer mensen zijn die OdM een warm hart toedragen.

6 gedachten over “Dienstmededeling

 • Dan zal ik me opnieuw moeten aanmelden, aangezien ik na diep beraad heb besloten af en toe nog wat bijdragen af te leveren.

  Beantwoorden
 • Ronnie Nijssen

  Opnieuw aanmelden dan maar…er valt nog veel te delen betreffende het ODM. In elk geval wens ik jou en alle volgers nog veel plezier met de website.

  Beantwoorden
 • Jeroen bedankt voor deze fijne site.
  @rodlofo1958 fijn dat je er bij blijft

  Beantwoorden
 • Jeroen, bedankt voor deze plek.
  Het is zijdelings maar door jouw werk, kwam de al oude uitgaves via Jan en mij (en paul natuurlijk die ze bezat) weer tot leven…. en dat buiten al die (voor mij) dingen die ik herverkreeg (ja ik ben een Bireco fan) en alles extra…. thnx gozert

  Dan aan de nieuwe beheer… waar mogelijk wil ik ook mijn steentje bijdragen… om deze fantastische site voort te zetten…

  MVG Sjon

  Beantwoorden
  • oude uitgaves van De Morgenster …. bedoel ik dan 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *