Franks hoekhulpmiddelenOdM 1tabel

D66 In een nederzetting

Vandaag een D66 tabel voor in een nederzetting, wil je wat laten gebeuren terwijl je Helden verblijven in een dorp of stad(je)? In deze tabel staan weer genoeg ideeën om toe te voegen aan »Het pad van avontuur«. Behalve de dertig verschillende gebeurtenissen staan alle Meesterfiguren netjes bij elkaar met wat achtergrondinformatie.

Honden

Mens beste vriend kan natuurlijk niet ontbreken als je door een nederzetting loopt. Vandaar dat er extra informatie over onze trouwe viervoeter in staat, zeven rassen worden kort beschreven. Het is mogelijk om een hond als extra lid van de Heldengroep toe te voegen. Daarvoor moet, net zoals je dat bij het creëren van een Held doet, gedobbeld worden op bepaalde eigenschappen.

Kaft OdM boek Ontmoetingen in een nederzetting

En net als de andere boeken heeft Rodolfo alles vertaald en omgezet van Warhammer Quest naar OdM. Volg het boek of laat het een inspiratie zijn, hoe dan ook, veel plezier met je volgende avontuur in Ackbar, Bir-es-Soltan of Cuoris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *