avonturen handoutsFranks hoekOdM 1OdM 2Rodlofo's hoek

De Elfenvloek

Dit avontuur is bedoeld voor vier tot zes beginnende helden met tussen de zes en de negen graden in totaal in de groep, die net hun naam en faam beginnen te maken in Avonturië. Een goede mengeling van avonturiers, strijders, dwergen, elfen en tovenaars om hen te helpen de diverse scènes — gevechten, verkenningstochten en rollenspel — is nodig om ten volle de draagwijdte van dit avontuur te kunnen beleven. Aldus de vertaler en aanpasser van dit boek, Rodlofo.

Er worden genoeg vloeken uitgesproken in Avonturië maar deze vloek is wel van de buitencategorie. Nog een geluk dat de vloek niet een van onze Helden persoonlijk treft.

Een gedachte over “De Elfenvloek

  • Bedankt om dit avontuur alsnog te bewerken, Frank. Ik besef dat er heel veel onduidelijkheden waren in het originele verhaal maar zie dat jij die zelf hebt aangepast, en met succes. Je hebt zelfs de tekeningen van de meesterfiguren aangepast en er nieuwe aan toegevoegd in dezelde stijl. Van harte proficiat voor je noeste werk. Ik hoop dat de gemeenschap dit avontuur evenzeer waardeerd als ikzelf; dat zie ik dan wel in de commentaren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *