Poll

Poll van de week

In de eerste serie, OdM 1, zijn maar acht avontuurboeken in het Nederlands uitgegeven, je kunt ze alle acht hier op onze site vinden. Oude rotten hebben er een of meer gespeeld en als je deze website bezoekt ken je »Het zwarte everzwijn« zeer waarschijnlijk.

kaften animatie

De vraag voor deze week is: aan welk avontuur heb je de beste herinneringen? Welk avontuur staat je nog goed bij, in de reacties kun je er meer over vertellen, als je dat wilt.

Mijn favoriet is:
7  · 7 

3 gedachten over “Poll van de week

  • Ik heb twee favoriete avonturen uit de eerste acht avonturenboeken: “‘Onder het Noorderlicht” en “Door de toegangspoort der werelden.” Ik heb allebei die avonturen zelfs gebruikt in mijn geliefde Warhammer. Diegenen die mij kennen weten welk een groot compliment dat wel is. Daar ik als volleerd Call of Cthulhu spelleider de neiging heb de aangeboren paranoia van mijn spelers uit te buiten heb ik deze avonturen echter nooit met de jonge kinderen van mijn schoolgroep gespeeld, ik wil hen geen nachtmerries bezorgen…

    Beantwoorden
  • Lastig te kiezen, heb het tweede avontuur gekozen… omdat ik dat als kennismaking beschouw….

    Beantwoorden
  • #8 omdat na een paar jaar spelen deze (voor ons) opeens uitkwamen en we nogal hyped waren. Heerlijk avontuur met rare wendingen…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *