fanmateriaalFranks hoekOdM 1OdM 2onofficieel

RGPZ: Regelboek 2 de Kracht

Dit Regelboek behandelt alles over de kenmerken van een Held. We maken onderscheidt in de volgende kenmerken:

  • Eigenschappen
  • Karaktertrekken
  • Samengestelde eigenschappen
  • Zintuigen
  • Bekwaamheden

Maar een Held ontwikkelt zich ook, in het hoofdstuk de Graden wordt uitgelegd wat er gebeurd als een Held een bepaald aantal Avontuurspunten (AP) behaalt, zij zal dan in zes stappen haar kenmerken kunnen aanpassen om zo nog bijzonderder te worden dan ze al is, op weg naar wellicht een legendarische status! Het laatste hoofdstuk behandelt de ontwikkeling van baby naar, wat we nu volwassenheid zouden noemen.

kaft Regelboek 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *