Poll

Poll van de week

Monsters, we hebben er genoeg in Avonturië: Draken, al dan niet vuurspuwend, Ondode en uit de kluiten gewassen Reuzendieren. Je komt ze op de meest ongelegen momenten tegen of ze zijn het slot van een spannend avontuur. Hoe dan ook, meestal moet je er gewoon mee afrekenen. Aan welk Monster denk je nog vaak terug, tevreden of juist niet.
De poll heeft een kleine uitleg nodig. Je kunt eerst kiezen welk soort Monster je wilt kiezen (Draak, Ondode, Weerwolf) en in het onderste vakje kun je je keuze verduidelijken. Je kiest bijvoorbeeld voor Draak en schrijft erbij “Keizersdraak Shafir de Schitterende” of Reuzendier + “Minotaurus” Mocht je nog meer willen verduidelijken dan kun je dat schrijven in de reacties.

Om je op weg te helpen hier een lijst met wat grote en kleine Monsters: Demoon, holedraak, Reuzendraak, Hazeldraak, Fimir, Goblin, Ork, Snotling, holebeer, Kobold, Morfu, Oger, Grafgeest, Mummie, Skelet, Vampier, Zombie, rat, Ratmens, Grafpissebed, Holespin, Marask, Maru, Minotaurus, Reuzen-vliegend hert, reuzenaap, reuzenamoebe, De Ridder van het Kwade, Trol, vleermuis, Weerwolf, wilde zwijn, Wolf, De Zwarte Ork (Uruk-Hai)

Wat is jouw lievelings Monster
7 

Een gedachte over “Poll van de week

  • Rudolf Trost

    Op deze vraag kan ik geen zinnig antwoord geven. 90{415abdd739027f5140276b59ed74800c6324a395b51d2ec5546b8ff4dc05b437} van de OdM gemeenschap zal met grote waarschijnlijkheid voor de iconische draak gaan zonder echter stil te staan bij de ecologie van dit geweldige monster. Heb je er ooit al bij stilgestaan hoeveel voedsel een draak moet verorberen om actief te blijven? Dat is ruimschoots voldoende om een agrarisch gebied van zo’n 100 vierkante kilometers volkomen te ruineren. Natuurlijk is dit eveneens dé reden voor een groep helden om bij de aanwezigheid van een draak betrokken te geraken, om nog maar te zwijgen over de schat van een draak en de eer om de naam drakendoder te mogen voeren. Gelukkig kent de draak de hibernatie en wat mij betreft mag elke draak blijven hiberneren.
    Geef mij maar eender welk ander intelligent monster dat de vermogens van de helden danig op de proef stelt. Ik heb nog nooit een probleem gehad dat niet met een goede valstrik of een uitstekend raadsel kon worden opgelost.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *