spelervaring

Spelvraag: dierbare herinnering

Op het forum stelde ene Clydwich een vraag over gebeurtenissen tijdens OdM-avonturen die je nog steeds bij staan. Omdat het forum nog niet zo bekend is en ik heel benieuwd ben naar meer antwoorden, voor deze keer een doorverwijzing naar het forum. Gebruik de link hieronder om naar het forum te gaan en beschrijf jouw verhaal.

Verhalen over Odm. Wat is jouw meest dierbare herinnering aan de gepubliceerde OdM avonturen?

Een gedachte over “Spelvraag: dierbare herinnering

  • Als speler van “De Morgenster” heb ik heel veel hilarische momenten mee mogen maken, ik zou er een boek over kunnen schrijven. Wat varieert van “Blijf van mijn draak af, dat zijn mijn avontuurpunten” tot iemand (oké we hadden een groep met zwak begaafde mensen) die over een gesloten deur heen klom… Redacteur Ed heeft er diversen artikels onder de naam “Dat is het Spel” aangeweid…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *