fanmateriaalFranks hoekOdM 1OdM 2onofficieel

RPGZ: Regelboek 6 Mysterium Magicae

De mannen van RPGZeeland hebben een uitbreidingsboek geschreven over Magie. Allerlei achtergrondinformatie over verschillende leren; Dimensieleer, Demonenleer en van alles over de Elementen en Edelstenen. Ook de donkere kant van Magie komt aan bod (Necromantiae ) en de bijbehorende gevaren (Corruptie).

Magie is een echte wetenschap, het kost tijd en moeite om het te leren en het te kunnen gebruiken. Dit boek leert een magiebegaafde held meer over de wonder wereld van de astrale energie.

We willen met klem duidelijk maken dat dit boek alleen bedoeld is voor Meesters en zij die met magie om kunnen gaan. Voor gewone Helden moet Magie een onbekend terrein zijn en blijven. Net zoals het voor de meeste mensen in onze wereld onduidelijk is hoe dat internet werkt of wat een higgsboson nu precies is. Zo moet ook magie beleeft worden door de Avonturier en de Dwerg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *