Poll

Poll van de week

Waarschijnlijk speel je met een (vaste) groep mensen de avonturen in Avonturië (of een andere wereld). Tijdens zo’n sessie is een iemand de Meester de andere spelen de Helden. Zijn die rollen altijd hetzelfde? Met andere woorden, is er in jullie spelersgroep een persoon die altijd de Meester is of wisselen jullie weleens van rol?

Hebben jullie een vaste Meester
11 
×

In mijn spelersgroep ben ik altijd de Meester, dus dat is alvast 1 stem op “ja”

Een gedachte over “Poll van de week

  • Sinds de allereerste (en meest flexibele) editie van OdM is mijn vaste stek in mijn groep(en) steevast achter het scherm. Af en toe speel ik nog een gastrolletje bij een van mijn vrienden, wat een leuke afwisseling is, maar ik ondervind dan dat ik af en toe in discussie treed met de spelleider over gemaakte beslissingen – zeker in een spelsysteem dat ik zelf leid (of soms lijd). Dit spijt me haast onmiddelijk als ik me daarvan bewust wordt, want ik zou als ervaren baard echt beter moeten weten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *